MÅLORGIE OG STOR SPILLELYST VED SPORTIGAN POKAL CUP 2016 I SIK

30. december 2016 kl. 11:12

Næsten 700 drenge- og pigefodboldspillere deltog mellem jul og nytår i SPORTIGAN Pokal Cup 2016 i Viborg

arrangeret af Søndermarkens Idrætsklub i samarbejde med Sportigan Viborg.

Det var 33. gang Søndermarkens Idrætsklub afvikler stævne for disse årgange fra U-6 til og med U-11, og

stævnet blev både en sportslig succes og en god oplevelse for alle deltagerne og deres forældre og

bedsteforældre.

De tilmeldte hold endte med af været fordelt i 28 puljer og de spillede i 9 forskellige rækker.

Tirsdag, den 27. december blev rækkerne for U-10 og U-11 drenge afviklet med følgende vindere :

U-10 drenge C Roslev IK foran Rødkærsbro IF

U-10 drenge B Tjørring IF foran SIK Blå

U-11 drenge C Brædstrup 3 foran Ravnsbjerg IF

U-11 drenge B NUGF 4 foran SIK Hvid

Onsdag, den 28. december var det pigerne fra U-8, U-11 og U-12 der skulle duellerer samt U-9 drenge A

I U-8 piger og U-9 drenge A var der statuetter til alle de deltagende spillere.

I U-11 piger blev der spillet finale som Skibet Give 1 vandt foran Skibet Give 2

I U-12 piger blev der også spillet finale som Overlund 1 vandt foran Viborg FF

Torsdag, den 29. december sluttede stævnet så af med de yngste årgange – U-6 og U-7 som startede - og de

spiller på tværs af hallen og spiller 3-mands. Derefter spillede U-8 og U-9 drengene på langs af hallen i både A, B

og C-rækker.

Her var der statuetter til alle de deltagende spillere.

De næsten 700 drenge og piger fordelte sig på 100 hold der spillede i alt 188 kampe på knap 29 timer og de

scorede tilsammen 747 mål.

Sportigan og Søndermarkens Idrætsklub takker alle for deres deltagelse i årets stævne.