Serie 3: Ravnsbjerg/Løgstrup - Viborg Sdrm. IK: 1-1

Jelle
31. august 2015 kl. 14:50

Vi tog Torsdag aften et smut til vores lokalrivaler fra Ravnsbjerg/Løgstrup, for at møde topholdet i puljen. Endnu engang var der stor udskiftning i truppen, og med mange kampe på kort tid, har det været svært at blive sammenspillet, men folk er villige til at arbejde og fighte for tingene, det er virkelig en fornøjelse.

Ravnsbjerg/Løgstrup var klart bedste i den første halvdel af første halvleg, som var en rodet affære fra vores side. Vi kommer også bagud 1-0 cirka midt i halvlegen, på mål af tidligere SIK’er – Mads Købke. Derefter fik vi bedre fat i spillet og har nogle chancer der kunne have udviklet sig til mere. Kampen igennem har vi nok de fleste chancer, men Ravnsbjerg/Løgstrup havde klart de største chancer. 10-15 min før tid, bliver Kim Larsen nedlagt i feltet og der fløjtes straffespark til os. Bo ”Bomber” Liseborg træder til og sparker bolden i kassen bag hjemmeholdets keeper – Jesper Bach.

De sidste minutter har hjemmeholdet flere STORE chancer og vi skal være glade for at Rene ”Ørum” Jespersen står i kassen hos os, han sikrede os point til sidst.

Alt i alt, er der ikke det store at sætte en finger på – folk giver hvad de har, og indstillingen er god. Vi forsøger at spille bold, men hvis det ikke vil lykkedes, så tager folk ansvar og kæmper røven ud af bukserne.

En godkendt start på sæsonen, med en masse nye ansigter, hvilket er rigtig positivt.