SIK – KVIK 2-1 (0-1)

Målscorer

1-1   Sebastian Eriksen (assist Marcus Mågaard)

2-1 Thamer Al-Bayati (assist Sebastian Eriksen)

Efter en resultatmæssigt skuffende kamp mod Roslev forrige fredag, hvor vi hjemme tabte 3-0, var det yderst vigtigt med 3 point på kontoen mod KVIK, som før kampen lå isoleret i bunden med kun 1 point. KVIK havde nok udset sig dagens kamp som deres eneste udvej til en redning..

Vi stillede op i en uvant 4-4-2, da vi havde forudset at der ville komme mange chancer, og derfor gerne ville have nogen i feltet til at putte bolden ind. Om det var opstillingen eller kampens betydning der gjorde at vi ikke kunne ramme hinanden i de første 25 minutter, skal være usagt, men vores dårlige omgang med bolden betød en masse omstillings muligheder til KVIK, hvor de konstant lurede med deres hurtige offensiv. Dog tilspillede KVIK sig ikke de store chancer, men en masse meningsløse frispark på siden af målfeltet betød en masse unødvendige dødbolde, som vi Dehn og Ørum fik clearet.

Efter den halve time begynder vi at ramme hinanden og dermed komme til chancer. Her kunne Jonas have bragt os foran på en friløber, efter en flot stikning fra Mathias holm! Men efter 35 minutter laver vi endnu et frispark som denne gang bliver straffet tæt under mål, 1-0 til KVIK.

2. halvleg dominerede vi fra start til slut. Vi havde en masse gennembrud fra kanterne ved bl.a. Theis Krabbe, Lasse Lind og Marcus Mågaard, men den berømte sidste aflevering manglede kvalitet.

15 minutter inde i kampen får KVIK deres største chance i 2. halvleg da deres hurtige angriber får en friløber, trækket bliver langt men angriberen når lige at prikke bolden uden om Ørum, som hurtig tager armene ind til kroppen. KVIK angriberen laver svanens død og KVIK bænken og spillerne appellere for et straffespark, men kampens dommer ser heldigvis det samme som mig, film og gult kort, tak for det!

Efter 20 minutter foretager vi 3 udskiftninger. Det hurtige brødrepar Samer og Thamer røg sammen med midtbanen Emil Fisker i spil. Det ændrede kampen, hvor vi blev mere aggressive og både Thamer og Samer nåede begge at få 10 minutters pause. Men selv i undertal pressede vi KVIK højt oppe på banen, og efter 75 minutter kører Marcus igennem på kanten og finder Sebastian Eriksen på kanten af feltet, som køligt sender bolden over i det lange hjørne, og via en handske samt en stolpe ind i nettet til en forløsende udligning.

5 minutter før tid sker en dramatisk situation hvor Ørum rammes af en KVIK spiller efter et hjørnespark. Ørum flækker desværre øjenbrynet, men vores anfører og målmand er en viking. Han får bandage på og løber en på banen, med en opfordring til Søndermarkens spillere at vi skal have endnu et mål.

I vores første kamp i efteråret, netop mod KVIK scorede vi sejrsmålet i det allersidste minut.. Historien gentog sig og vi gjorde endnu engang det onde ved KVIK med en scoring efter hjørnespark hvor Thamer Al-bayati trodsede tyngdekraften, svævede højest og med pandebrasken headede Søndermarken foran 2-1 som blev kampens resultat.

En yderst tilfreds træner kan derfor denne weekend læne sig lidt tilbage og nyde stillingen, som betyder at Søndermarken kravler over stregen med kun 3 point op til 3. pladsen, i den tætte kreds. Dog har vi en kamp mere end de øvrige hold!