Serie 1: Kjellerup IF - Viborg Sdrm. IK

MG
06. september 2016 kl. 21:48

Efter en syngende lussing på Mors, som kan forklares med 2 skader indenfor et kvarter, et meget effektivt MorsØ hold og en holdindsats som ikke hang sammen! Vi drog derfor til Kjellerup med 3 afbud i forhold til MorsØ kampen, og mod et Kjellerup som har fejet ALT modstand ned (undtaget er kampen mod Silkeborg KFUM 1-1), var vi nødt til at bære hjertet udenpå trøjen igennem hele kampen!

Lad mig slå fast med det samme, det blev til et nederlag på 2-0. Det sidste mål blev scoret i det 93. minut da vi på en dødbold satsede for at udligne. Men det blev en kamp hvor drengene havde stor ære af. Der blev fightet af hele hjertet, mod de godt og hurtig spillende Kjellerup spillere, som med deres kombinations spil havde mange strenge at spille på.

De første 15 minutter var trængsels tider for både forsvar og midtbane. Flere gange kom hjemmeholdet til halvstore chancer, men aldrig helt tæt inde under mål, og skuddene udefra feltet var enten upræcise, eller også var den tidligere Kjellerup målmand, Rene ”Ørum” Jespersen en sikker sidste skanse, bagved det solide midteforsvar Mathias Dehn og Andy Dybdahl.

Det var desværre først da vi selv begyndte at få gang i omstillingsspillet at Kjellerup scorede ved deres bedste spiller Mathias Svensson, da de straffede at vi ikke stod 100% i vores linjer. Svensson spillede 1-2 gennem vores forsvar og løftede bolden ind over Ørum.

Herfra begyndte vi at komme med ind i kampen og kampens største chance tilfaldt Theis Krabbe efter 35 minutter, da han tæt inde under mål, fik bolden under kontrol, men desværre sparkede bolden tæt over målet.

2. halvleg blev en mere lige affære, godt med Kjellerup som det klart mest boldbesiddende hold og Søndermarken spillerne som de løbende. Det resulterede i få, men store chancer til Kjellerup, men Ørum var gang på gang på plads.

5 minutter før tid kunne Jonas Nielsen have bragt balance i regnskabet, da han opfanger en tilbagelægning. Han får den prikket under målmanden, og fortsætter løbet forbi målmanden for at prikke bolden det sidste stykke indover stregen. Men desværre for Jonas og Søndermarken, valgte Morten Krogh (Midteforsvar fra Kjellerup) at lave en kamikaze lignende aktion, da han frygtløs kaster sin krop ind mod bold og den fremadstormende Jonas Nielsen, (og han er ikke så lille endda) og redder både bold og 3 point til Kjellerup. Dog måtte Morten udgå med skrammer og noget der ligner et brækket krageben. Vi ønsker Morten god bedring!

Som nævnt satsede vi i flere situationer og måtte indkassere målet til 2-0 kort før slutfløjt. Godt kæmpet drenge! J

Nu går kampen ind for overlevelse. De næste to kampe spilles hjemme på kunstgræs de følgende fredag. På fredag står vi overfor Roslev hvor vi meget gerne skal bruge 3 point. Vi håber på opbakning fra folk i og omkring klubben..